Svogerslevs Nytårsløb 2021
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Svogerslevs Nytårsløb 31. dec. 2021 kl. 10.00

(Arrangør Svogerslev Gymnastikforening)

Afslut året med en frisk og glad løbetur med efterfølgende gave-lodtrækning og champagne skål!

Hvornår: Den 31. dec. kl. 10.00 lyder traditionen tro startskuddet til årets nytårsløb

Hvor: Starten går fra parkeringspladsen hvor Bogbussen holder (over for kirkens parkeringsplads)

Distancer: 3 km, 6 km eller 9 km

Pris: Gratis (sponsoreres af Meny Svogerslev, frisør Hair by K, Nordea og Svogerslev Gymnastikforening)

Mere info: Man kan vælge mellem 2 distancer 3 km eller 6 km løbes samtidig og på samme rundstrækning. Der er startnummer til alle, men der er ikke individuel tidtagning.

Man er selvfølgelig også velkommen til at gå ruten, men da er det kun 3 km man kan deltage i pga. tiden.

For at time lodtrækning af gaver efter løbet og for undgå for meget ventetid, skal man kunne løbe 6 km på under 45 min for at vælge denne distance. Husk en god varm jakke og hue til den efterfølgende gave-lodtrækningen og champagne skål kl. 10.45, da den foregår udendørs omkring målstregen.

Alle deltager gratis hvis man er medlem af Svogerslev Gymnastikforening. Har man familiemedlemmer som ikke er medlemmer, må de selvfølgelig gerne deltage, skriv antal ekstra personer under tilmeldingen.

Du kan tilmelde på www.svogerslev-gf.dk under menuen "Events" placeret i den øverste vandrette menubjælke og følg herefter vejledningen. Du skal logge ind med dit brugernavn og login til Svogerslev Gymnastik forening.

Er der problemer med tilmeldingen, da er du velkommen til at skrive til en af arrangørerne Rikke Avlund Larsen på rikke@svogerslev-gf.dk og tilmelde. Skriv navn, distance og mailadresse.

Vi takker løbets samarbejdspartnere som er Meny Svogerslev, frisør Hair by K og Nordea

Efter lodtrækningen, ønsker vi hinanden Godt Nytår med et glas bobler

Vi glæder os til at løbe Svogerlevs Nytårsløb samme med Jer alle sammen

30.12.2021