Klubmodul henter siden
Svogerslevs Nytårsløb 2021
Tilmeldingsfrist er overskredet

Svogerslevs Nytårsløb 31. dec. 2021 kl. 10.00

 


(Arrangør Svogerslev Gymnastikforening)

Afslut året med en frisk og glad løbetur med efterfølgende gave-lodtrækning og champagne skål!

Hvornår: Den 31. dec. kl. 10.00 lyder traditionen tro startskuddet til årets nytårsløb

Hvor: OBS! Starten går fra Lynghøjskolens parkeringsplads, hvor der er massere af plads, således at vi alle kan holde en fornuftig afstand.

Distancer: 3 km eller 6 km

 

Pris: Gratis (sponsoreres af Løberen i Roskilde, Lev Positivt din hud- og muskelspecialist, Svogerslev Kro, Meny Svogerslev, frisør Hair by K, Nordea-fonden og Svogerslev Gymnastikforening)

Mere info: Man kan vælge mellem 2 distancer 3 km eller 6 km løbes samtidig og på samme rundstrækning. Der er startnummer til alle, men der er ikke individuel tidtagning.

Vigtigt: Udlevering af Startnumre og Gratis T-shirts fra Nordea-fonden til de første ca. 300 der afhenter løbsnumre dagen før, d. 30. dec. mellem kl. 16:30 og 18:00 på Bogbus-pladsen over for kirken. Så undgår vi for meget trængsel d. 31. dec. på løbsdagen.

Man er selvfølgelig også velkommen til at gå ruten, men da er det kun 3 km man kan deltage i pga. tiden.

For at time lodtrækning af gaver efter løbet og for undgå for meget ventetid, skal man kunne løbe 6 km på under 45 min for at vælge denne distance. Husk en god varm jakke og hue til den efterfølgende gave-lodtrækningen og champagne skål kl. 10.45, da den foregår udendørs omkring målstregen.

Alle deltager gratis hvis man er medlem af Svogerslev Gymnastikforening. Har man familiemedlemmer som ikke er medlemmer, må de selvfølgelig gerne deltage, skriv antal ekstra personer under tilmeldingen.

Du kan tilmelde på www.svogerslev-gf.dk under menuen "Events" placeret i den øverste vandrette menubjælke og følg herefter vejledningen. Du skal logge ind med dit brugernavn og login til Svogerslev Gymnastik forening.

Er der problemer med tilmeldingen, da er du velkommen til at skrive til en af arrangørerne Rikke Avlund Larsen på rikke@svogerslev-gf.dk og tilmelde. Skriv navn, distance og mailadresse.

Vi takker løbets samarbejdspartnere som er Løberen i Roskilde, Lev Positivt din hud- og muskelspecialist, Svogerslev Kro, Meny Svogerslev, frisør Hair by K og Nordea-fonden

Efter lodtrækningen, ønsker vi hinanden Godt Nytår med et glas bobler

Husk gratis løbe T-shirt fra Nordea-fonden til de først ca. 300 ved afhentning af startsnr. dagen før kl. 16:30 - 18:00 ved bogholdepladsen

Vi glæder os til at løbe Svogerlevs Nytårsløb samme med Jer alle sammen

Tilmeldte
64 /1000
Tilmeldingsfrist
30.12.2021
Tidspunkt
31.12.2021 kl. 10.00 - 31.12.2021 kl. 11.30
Sted
Start ændret til P-plads ved Lynghøjskolen
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'