(11) (11) FREESTYLE 0.-1. klasse
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

kl. 16.00-16.45

Instruktør

Freja Hrab

Instruktør
Sofie Jepsen
Holdleder
 Thomas Gynther Sørensen

Træningssted

Hallen

Pris 650 kr.
OBS: COVID-19 nedlukning/aflysninger giver som udgangspunkt ikke ret til refusion af kontingentet. I tilfælde af længere varige nedlukninger pga. COVID-19, følger vi de juridiske retningslinjer givet af myndighederne, som evt. kan give ret til refusion af kontingentet.

Freestyle 0.-1. klasse
Så har vi fået nogle rigtige dygtige danseinstruktører til Svogerslev Gymnastikforening. Freja og Sofie 0)
Er du vild med børne MGP og elsker du at danse foran spejlet derhjemme - så er Freestyle 0. - 1. klasse et hold lige for dig. Vi skal have det sjovt - og prøve en masse forskellige stilarter af. Vi skal have en fest til en masse god dansemusik. Du kan være med uanset niveau.
I løbet af sæsonen vil forældrene blive indbudt til et lille danseshow og til foråret vil der komme en opvisninger i Roskilde Hallen og til lokalopvisningen i Svogerslev.
Holdleder Thomas Gynther vil hjælpe Freja og Sofie med alt det praktiske.

02.09.2020
Slutdato
28.04.2021
Onsdag 16:00-16:45 Lynghøjhallen, .
650,00 kr.