Info

Tidspunkt

Onsdag

kl. 16.00-17.15

Instruktør

Birthe Brixtofte


Instruktør
 

Træningssted

Salen

 

Pris 700 kr.  
OBS: COVID-19 nedlukning/aflysninger giver som udgangspunkt ikke ret til refusion af kontingentet. I tilfælde af længere varige nedlukninger pga. COVID-19, følger vi de juridiske retningslinjer givet af myndighederne, som evt. kan give ret til refusion af kontingentet.  
 
 
Seniormotion for alle 
Seniormotion er bevægelse for både mænd og kvinder. Vi arbejder kroppen igennem og får pulsen op, styrket musklerne og øget bevægeligheden bl.a. gennem velkendte gymnastiske bevægelser. Vi får fokus på alt det, som kroppen kan, vi øver os i at passe på kroppen og i at bruge den med mindst mulig belastning. Vi vil også arbejde med "De 5 Tibetanere", som er yogabaserede øvelser, der forbedrer kroppens styrke og bevægelighed, giver øget mentalt fokus og fysisk energi samtidig med at øvelserne virker beroligende, afstressende og søvnforbedrende. Til sidst i træningen er der udspænding og afslapning. Når den fysiske træning er afsluttet, runder vi af med en sang
 
Vi mangler p.t. en medinstruktør, men håber på at finde en før sæsonen starter. Kender du en som kunne være interesseret i lave seniormotion så der kommer sved på panden, så send en mail på info@svogerslev-gf.dk eller ring på 27954246 til Jens Ole Pihl-Andersen.
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(12) SENIORMOTION for alle - (12)
Onsdag Tid: 16:00 - 17:15
Sted: Gymnastiksalen, .
Instruktør: Birthe Brixtofte /
Periode: 02.09.2020 - 31.03.2021
Tilmeldte: 6/38
Pris: 700 kr.
Tilmeld