Line Eghave
Beskrivelse
Instruktør på GYMNASTIK piger og drenge 0.-1. klasse (hold 16) og FREESTYLE 9-15 år (hold 11)

Kontakt mig på: line@svogerslev-gf.dk

Jeg har danset siden jeg var 3 år, og har været stortset alle stilarter igennem, de sidste par år har jeg dog fokuseret mest på hiphop, funk, show, zumba og standard/latin. Jeg har også gået til gymnastik i mine teenageår, hvor jeg bla. har været på DGI nordvestsjællands aspiranthold og DGI Roskildes rep.hold.
Jeg har undervist gymnastikhold siden jeg var 13 år og har både hjælpetræner og instruktørkurser fra DGI samt en masse inspirationskurser.
Til daglig er jeg sygeplejerske på Roskilde sygehus hvor jeg arbejder indenfor det neurologiske felt. Jeg bor i svogerslev sammen med min mand og hund og til april kommer vores første barn.

Sara Berthelsen
Marie Steen
Laurits Thomsen
Beskrivelse
Hjælpeinstruktør på GYMNASTIK 0.-1. klasse (hold 11)

Mit Navn er Laurits og jeg skal være hjælpetræner på spirrevipperne og puslinge gymnastik. Jeg har selv været gymnast for mange år siden i gymnastikforeningen og har netop brugt et år på Gørlev idrætsefterskole med spring som det ene af mine valgfag.
Jeg glæder mig til at hjælpe og give børn en god oplevelse i gymnastikforeningen.

.
Isabella Jakobsen
Beskrivelse
Jeg er 14 år, og gik selv på et af holdene da jeg var lille. Jeg havde en rigtig god oplevelse med det, så jeg tænkte, at jeg ville give andre børn den samme fede oplevelse som jeg selv fik. Det er altid hyggeligt at komme til træning, og opleve hvor god stemning der er. Jeg gik selv til gymnastik et stykke tid, så det giver mig godt indblik i hvad de laver.
Til dagligt går jeg i folkeskole, og bor i Svogerslev med min familie.