Line Eghave
Beskrivelse
Instruktør på GYMNASTIK piger og drenge 0.-1. klasse (hold 16) og FREESTYLE 9-15 år (hold 11)

Kontakt mig på: line@svogerslev-gf.dk

Jeg har siden jeg var 13 år været hjælper og senere instruktør indenfor gymnastik og dans. Jeg har haft alle aldersgrupper stortset og også de voksne i zumba.
Jeg har de sidste 4-5 år koncentreret mig om miniholdende, (0-7 år) og det er super fedt at kunne følge dem igennem flere sæsoner.
Min egen baggrund er primært dans (jeg har danset siden jeg var 3 år). Men senere hoppede jeg selv på rytmegymnastikken (dgi nordvestsjællands aspirant hold og Roskilde rep. Piger). Derudover har jeg hjælpeinstruktør uddannelse, instruktør uddannelse, zumba uddannelse og et tons af inspirationskurser inden for forældre/barn, puslinge, spring og rytmegymnastik.
Privat bor jeg sammen med min mand og 2 børn (på 3 og 5 år). Og når jeg ikke nyder tiden med familie og gymnastik, så arbejder jeg som sygeplejerske/souschef på Roskilde sygehus og her har jeg speciale i hjernen

Kirstine Nisted
Alma Palmqvist
Laurits Thomsen
Beskrivelse

Mit Navn er Laurits og jeg skal være hjælpetræner på spirrevipperne og puslinge gymnastik. Jeg har selv været gymnast for mange år siden i gymnastikforeningen og har netop brugt et år på Gørlev idrætsefterskole med spring som det ene af mine valgfag.
Jeg glæder mig til at hjælpe og give børn en god oplevelse i gymnastikforeningen.

.
Maja Jeppesen