(21) MIG & FAR til gym. 6-9år

Info

Tidspunkt

Søndag

kl. 10.15-11.45

Instruktør

Niels Vest

niels@svogerslev-gf.dk

Instruktør

Thomas Sørensen

thomas@svogerslev-gf.dk

Træningssted

Salen

 

Pris  750 kr.   
OBS: COVID-19 nedlukning/aflysninger giver som udgangspunkt ikke ret til refusion af kontingentet. I tilfælde af længere varige nedlukninger pga. COVID-19, følger vi de juridiske retningslinjer givet af myndighederne, som evt. kan give ret til refusion af kontingentet.  
 
 
MIG & FAR til gymnastik 6-9 år 
Mig og far koncept som de forrige år. 
For børn 6-9 år og fædre.
 
Mål: At lære børnene og deres fædre gymnastiske færdigheder i form af spring og behændighed. Træningen er målrettet således at børn og fædre oplever glæden ved gymnastik og gymnastikkens verden, samt udvikler deres motoriske kunnen. Holdet giver en unik muligheden for at far og barn kan være aktive sammen, men også muligheden for at børn og fædre udfordres hvert for sig i løbet af træningen, så børnene bliver mere og mere selvstændige, mens fædrene måske udfordres motorisk, koordinations- og balancemæssigt. Det kræver ingen gymnastiske forudsætninger hos far, men det kræver at man deltager og har lysten til at lære noget nyt.
 
Koncept:
1 times træning fra 10.15 til 11.15.
Børn og fædre er altid omklædt og klar til fysisk aktivitet. Børn og fædre træner sammen, der skal leges, udfordres og laves gymnastik.
Far skal være klar på at lave det sammen som deres barn, men også indgå som hjælper og selv udfordre sig selv gymnastisk og lære nyt. Vi arbejder med højde, fart og blå mærker :-)
 
Hvis ikke far ønsker at springe, er det helt i orden, dog skal man være klar på en mere hjælpende rolle, når holdet opdeles i børn og fædre.
 
Mvh. Thomas og Niels 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

21
Søndag Tid: 10:15 - 11:30
Sted: Gymnastiksalen, .
Holdleder: Thomas Sørensen /
Instruktør: Niels Vest / Thomas Sørensen /

Bemærk holdet starter kl. 10.15-11.45

Periode: 04.09.2022 - 23.04.2023
Tilmeldte: 25/25
Pris: 750 kr.
Tilmeld venteliste